Home » Verrassingsdag » Escape Room @ Home

Escape Room @ Home

€ 19,99

Escape Room @ Home

€ 19,99

Vind de uitgang in deze spannende race tegen de klok! Voltooi de opdrachten, los de raadsels op en maak leuke foto- en video-opdrachten.. Gewoon vanuit je eigen woonkamer! Ga jij de strijd aan?

In het kort:

 • Speelduur: maximaal 1 uur
 • Te spelen met: 2 tot 5 personen
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Benodigdheden: smartphone of tablet
 • Speel de game waar en wanneer het jóuw uitkomt

Thuis, op vakantie, op kantoor, in de kantine bij de sportclub van je kinderen of op school: waar je ook bent, de Escape Room @ Home kun je echt óveral spelen. En misschien nog wel het beste van alles: deze Escape Room is volledig coronaproof!

 

Doel van het spel? Vind de uitgang, zo snel mogelijk! Voltooi de opdrachten, los de raadsels op en maak leuke foto- en video-opdrachten. Je hebt 1 uur de tijd om de uitgang te vinden.

 

Ga de strijd aan in teams van 2 tot 5 personen en kies je de Escape Room die het beste bij jouw team past. Elke leeftijdscategorie heeft één of meer Escape Rooms met bijpassende thema’s.

 

Wil je met twee teams tegen elkaar spelen? Bestel dan 2 Escape Rooms @ Home!

Beschikbare games

Boerderij

Stap in de digitale boerderij Escape Room en help Britt de geheime uitgang van haar konijn Bruintje te vinden! Het konijntje weet elke dag stiekem de boerderij te verlaten, alleen begrijpt Britt niet hoe dit kan... Willen jullie Britt helpen erachter te komen waar Bruintje elke keer naartoe gaat?

 • Geschikt voor leeftijden: 3 tot 6 jaar

 

Kasteel

Zijn jullie benieuwd waar de geheime uitgang van het oude kasteel aan de Vijfsprong zich bevindt? Jasper, Jordi en Jolein wonen er al jaren en hebben jullie hulp nodig om het geheim te ontrafelen. Kunnen jullie ze verder helpen?

 • Geschikt voor leeftijden: 6 tot 10 jaar

 

Dierentuin

Chelsea en Jesse zijn stiekem de verlaten dierentuin ingeslopen, alleen wat gebeurt er nu?! Alle alarmbellen gaan af en door de speakers horen ze dat over een uur alle hekken van de dierenverblijven worden geopend... Wat nu?! Jesse en Chelsea haasten zich naar de verblijven om de hekken goed af te sluiten. Helpen jullie ze mee?

 • Geschikt voor leeftijden: 8 tot 12 jaar

 

Landhuis

Hoog in de bergen wonen Elise en Michael bij hun opa in een landhuis. Het liefst gaan ze elke dag naar vriendjes, maar daarvoor hebben ze hun fiets nodig en de fietsenhoksleutel is verdwenen... Met deze Escape Room @ Home helpen jullie Elise en Michael met hun zoektocht naar de sleutel in het grote landhuis. Vinden jullie hem binnen 1 uur?

 • Geschikt voor leeftijden: 8 tot 12 jaar

 

Hotel

Je bent met je vriendin in het 5-star Casino Hotel in Las Vegas. Een hevige storm breekt uit en het gehele hotel moet op slot. Jullie willen toch graag naar buiten en hebben gehoord dat er ergens een geheime uitgang zit. Kraken jullie alle codes en ontsnappen jullie uit het hotel?

 • Geschikt voor leeftijden: vanaf 12 jaar

 

Spookhuis

Charlotte en Rowan houden van wilde avonturen en hebben besloten om het verlaten 'spookhuis' in het bos te betreden. Het gerucht gaat dat er mensen naar binnen zijn gegaan en er nooit meer uit zijn gekomen... Zijn jullie net zo dapper en durven jullie een kijkje te nemen in het spookhuis?

 • Geschikt voor leeftijden: vanaf 12 jaar

 

Manhattan

Mitchel en Erica leven op de 67e verdieping van een penthouse in New York. Ze wilden lekker van de zon gaan genieten in Central Park, maar er is een grote storing in het hele gebouw. Alles draait nog 1 uur op de noodstroom en dus kan je de lift nog snel gebruiken, maar dan moet wel eerst de veiligheidscode ontcijferd worden... Helpen jullie Mitchel en Erica?

 • Geschikt voor leeftijden: vanaf 16 jaar

 

Oriënt Express

Terwijl jullie genieten van een heerlijke cocktail in de VIP-coupé in de Oriënt Express naar Istanbul stopt de trein opeens... Wat een mooie reis langs de welbekende Europese steden zou moeten zijn verandert in een nachtmerrie. Jullie zitten vast en moeten zo snel mogelijk bij de locomotief zien te komen. Kunnen jullie het probleem op tijd oplossen?

 • Geschikt voor leeftijden: vanaf 16 jaar

 

Onbewoond Eiland (moeilijkste van de 16+ games)

Jullie zijn op vakantie in Thailand en genieten van een prachtige zeiltocht langs de vele eilanden. Na een tijdje zeilen komen jullie aan bij een mooi eiland en zien in de verte iets geks. Met de verrekijker zien jullie met grote letters SOS op het strand staan. Uiteraard gaan jullie direct op onderzoek uit!

 • Geschikt voor leeftijden: vanaf 16 jaar

 

Escape Room @ Home

€ 19,99

Escape Room @ Home

€ 19,99

Vind de uitgang in deze spannende race tegen de klok! Voltooi de opdrachten, los de raadsels op en maak leuke foto- en video-opdrachten.. Gewoon vanuit je eigen woonkamer! Ga jij de strijd aan?