Home » Geluksmomentjes » Theemomentje

Theemomentje

Even een momentje wegdromen… Dat wil toch iederéén?! Het Theemomentje is gevuld met verrassende producten. Het is echt een cadeau om deze te mogen ontvangen!


Het Theemomentje is gevuld met: 

  • Toverthee
  • Luxe bonbons
  • Gelukspotjes
  • Geluksarmband


Toverthee

Een thee met een verrassing! Een Geluksmomentje dat je echt betovert. De thee wordt met de hand gemaakt in China. Samen met de lelie en de osmanthus (een Aziatische bloemsoort) worden jonge groene theeblaadjes opgebonden tot een verrassende bloembol. Zodra je de bloembol overgiet met heet water, zal de bloem prachtig uitkomen... écht een klein verrassingsmomentje! Het plant gegarandeerd een glimlach op je gezicht!

Smaak: Bloeiende groene thee met lelie en Aziatische osmanthus

De bloem kan twee tot drie keer haar smaak afgeven.


Luxe bonbons

Deze luxe bonbons worden volgens ambachtelijk recept bereid op Nederlandse bodem. Hiervoor wordt duurzame cacao gebruikt, waarbij een beter leven voor de boeren voorop staat. De cacaoboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun product.

Deze (h)eerlijke verrassing is écht een luxe verwennerij!


Gelukspotje

Wanneer ervaar jij dat ultieme geluksgevoel? Met het Gelukspotje kun je zélf bepalen wanneer jij een Geluksmomentje beleeft. Het Gelukspotje is gevuld met 50 quotes die jou dit ultieme geluksgevoel geven, op de momenten dat jíj dat wilt.

Is er iemand in jouw omgeving die een beetje geluk kan gebruiken? Stuur dan een quote als wenskaart! De achterzijde van elk kaartje heeft ruimte zodat jij er een mooie boodschap op kunt schrijven.


Geluksarmband

De geluksarmband wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt. Bestaande uit edelstenen met een speciale werking, heeft deze armband een positieve invloed op jouw persoonlijke geluk.

Edelstenen in deze armband:

  • Paarse jade
  • Rutielkwarts

De paarse jade is een reinigende en beschermende steen, en heeft vooral een beschermende functie tegen lichamelijk letsel. Het brengt je lichamelijke systemen in balans en bevordert de verwijdering van gifstoffen uit je lichaam. Het heeft een positieve werking op onder andere de blaas, de nieren, het zenuwstelsel en de vruchtbaarheid. Daarnaast zorgt het voor een harmonieus en evenwichtig leven, en trekt het voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen helpt jou om negatieve emoties en irritatie los te laten. De paarse jade is een goede steen om bij je te dragen tijdens een vakantie of rondreis. De kracht van de steen zal je namelijk extra bescherming bieden gedurende de reis. Ben je ambitieus? De paarse jade stimuleert het bedenken van ideeën en ook de daadkracht om deze ideeën te verwezenlijken.

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Deze edelsteen geeft hoop en bevordert je oprechtheid, je onafhankelijkheid en je eigenliefde. Het is stemmingsverbeterend, waardoor het een goede hulp is bij bijvoorbeeld een burn-out of depressie. Daarbij helpt deze werking ook zeer goed in crisissituaties: het vermindert angst, fobieën en bezorgdheid. De edelsteen beschermt je tegen negatieve energie en psychische aanvallen. En ook rutielkwarts stimuleert het herstellend vermogen van je lichaam, waardoor het goed aansluit bij de werking van de paarse jade.

Hoe de geluksarmband eruit ziet? Dát blijft een verrassing totdat je het Theemomentje opent!