Home » Geluksmomentjes » Koffiemomentje

Koffiemomentje

Wat is er nu beter dan de verleidelijke aroma's van verse koffie? Niet veel, toch? Daarom is er nu: het Koffiemomentje! Écht even wegdromen bij een kopje vers gezette Colombiaanse koffie, met een héérlijk Italiaans koekje.

Het Koffiemomentje is gevuld met:

 • Koffiebonen
 • Dolci Baci
 • Gelukspotje
 • Geluksarmband

Koffiebonen: Colombia Kachalu Organic Espresso

Haal Colombia naar je eigen woonkamer met deze héérlijke espresso! De Colombia Kachalu Espresso kent een fruitige, lange nasmaak. Het is een toegankelijke smaak, zeer aromatisch en met een volle en stevige zoetheid. De karamel en chocolade geven het een verrassende touch! De koffie wordt volledig biologisch verbouwd op een hoogte van 1100 tot 1900 meter, in het beschermde Kachalu woud in Colombia. De Kachalu heeft diverse prijzen mogen ontvangen voor onder andere de beste ‘rainforest’ koffie.

De Kachalu communiteit van koffieboeren was in 1999 een van de eerste projecten van de Colombiaanse koffieboerenorganisatie F.N.C. Het project stimuleerde het biologisch verbouwen van koffie van hoge kwaliteit, daarnaast richtte het zich op de instandhouding van het regenwoud én een betere prijs voor de koffieboeren.

Koffiesoort: 100% arabica, variëteiten castillo, caturra, Colombia

Smaakprofiel: karamel chocolade, amandel, perzik, druif

Zetmethode: espressokan en espressomachine


Dolci Baci

Dolci baci, ook wel: de Zoete Kus van Sicilië. Dit smakelijke koekje is één van de best bewaarde geheimen uit de Siciliaanse keuken. In het recept wordt rijkelijk gebruik gemaakt van zoete amandel, die op smaak wordt gebracht met rijke smaken als fruit, chocola of pistache. De koekjes worden exclusief gemaakt door een Siciliaanse familie, op traditionele wijze met een geperfectioneerd recept. Authentieker kan bijna niet!

De smaak van de koffie wordt prachtig ondersteund door deze héérlijke zachte amandelkoekjes. Je ontvangt ze in een luxe doosje, gevuld met één koekje van elke smaak!

Deze smaken ontvang jij thuis, in een luxe doosje: 

 • Citroen
 • Amandel
 • Chocolade
 • Kers
 • Pistache
 • Sinaasappel

Gelukspotje

Wanneer ervaar jij dat ultieme geluksgevoel? Met het Gelukspotje kun je zélf bepalen wanneer jij een Geluksmomentje beleeft. Het Gelukspotje is gevuld met 50 quotes die jou dit ultieme geluksgevoel geven, op de momenten dat jíj dat wilt.

Is er iemand in jouw omgeving die een beetje geluk kan gebruiken? Stuur dan een quote als wenskaart! De achterzijde van elk kaartje heeft ruimte zodat jij er een mooie boodschap op kunt schrijven.


Geluksarmband

De geluksarmband wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt. Bestaande uit edelstenen met een speciale werking, heeft deze armband een positieve invloed op jouw persoonlijke geluk.

Edelstenen in deze armband: 

 • Granaat
 • Paarse jade

De edelsteen granaat is de perfecte steen om je te helpen in crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt: het vermindert beperkende gedrag- en denkpatronen. De steen geeft je daarnaast kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, levensvreugde, optimisme en overlevingsdrang. De granaat heeft bovendien een positieve invloed op bloed en bloedsomloop, lichamelijke problemen en hart en longen. Het vergroot het zelfherstellend vermogen van het lichaam, het versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen.

De paarse jade is een reinigende en beschermende steen. De steen heeft vooral een beschermende functie tegen lichamelijk letsel. De steen brengt je lichamelijke systemen in balans en bevordert de verwijdering van gifstoffen uit je lichaam. Het heeft een positieve werking op onder andere de blaas, de nieren, het zenuwstelsel en de vruchtbaarheid. Daarnaast zorgt het voor een harmonieus en evenwichtig leven, en trekt het voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen helpt jou om negatieve emoties en irritatie los te laten. De paarse jade is een goede steen om bij je te dragen tijdens een vakantie of rondreis. De kracht van de steen zal je namelijk extra bescherming bieden gedurende de reis. Ben je ambitieus? De paarse jade stimuleert het bedenken van ideeën en ook de daadkracht om deze ideeën te verwezenlijken.