Home » Geluksmomentjes » Chocolademomentje

Chocolademomentje

Dit pakket is perfect voor de échte chocoladeliefhebber, om even heerlijk weg te smelten!


Het Chocolademomentje is gevuld met: 

  • Choco Latte
  • Muffin mix
  • Gelukspotje
  • Geluksarmband


Choco Latte

Een verrassende chocolademelk: CHOCO LATTE! Geen lastig gedoe, áltijd de juiste verhouding tussen chocola en melk: met de Choco Latte maak jij nu thuis de perfecte kop warme chocolademelk. En, anders dan de meeste lolly’s voor chocolademelk: hier zit géén houten lepel in! Niet langer die houtsmaak die jouw Chocolademomentje verpest, maar een heerlijke, pure chocoladesmaak.

De volgende smaken ontvang jij thuis: Caramel en Milk&White

Stappenplan:

  • Melk opwarmen
  • Choco Latte door de melk roeren
  • GENIETEN!

Muffin mix

Ben jij ook zo’n liefhebber van bakken, maar heb je er niet altijd genoeg tijd voor? Deze muffin mix is speciaal voor jou al helemaal met de correcte hoeveelheden samengesteld. Héél snel, lekker makkelijk, en tóch zelfgemaakt. Haal de heerlijke geuren van versgebakken muffins naar je eigen keuken!


Gelukspotje

Wanneer ervaar jij dat ultieme geluksgevoel? Met het Gelukspotje kun je zélf bepalen wanneer jij een Geluksmomentje beleeft. Het Gelukspotje is gevuld met 50 quotes die jou dit ultieme geluksgevoel geven, op de momenten dat jíj dat wilt.

Is er iemand in jouw omgeving die een beetje geluk kan gebruiken? Stuur dan een quote als wenskaart! De achterzijde van elk kaartje heeft ruimte zodat jij er een mooie boodschap op kunt schrijven.


Geluksarmband

De geluksarmband wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt. Bestaande uit edelstenen met een speciale werking, heeft deze armband een positieve invloed op jouw persoonlijke geluk.

Edelstenen in deze armband:

  • Agaat
  • Zonnesteen

Agaat is een edelsteen met een stabiliserende en beschermende werking. De steen bevordert innerlijke rust en stimuleert een kalme, nuchtere houding. Het zet aan tot zelfreflectie, laat je de zaken bekijken vanuit een helikopterview, waardoor je een objectieve blik ontwikkelt. Agaat bevordert daarnaast rationeel en logisch denken, concentratie en analytisch vermogen, zodat je gemakkelijker praktische oplossingen kunt vinden bij problemen. De steen zorgt voor balans van je lichaam, ziel en geest. Bovendien heeft het een positieve werking op maag, blaas, ogen en bloedvaten en het stimuleert de stofwisseling.

De zonnesteen verbetert je algemene stemming en gemoedstoestand. Het is een doeltreffende edelsteen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. De steen bevordert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, een goed humeur en een positieve kijk en instelling op het leven. Daarnaast stimuleert zonnesteen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, met een positieve werking op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.